Pages

Coretan 93: mati mati...

bermulanya coretan 93...

arini first paper final aku. paper malaysian studies (sonang yo~). mati-mati aku ingat paper aku pagi start kol 9. siap bangun awal kol 530 tadi nak cover apa2 yang patut.then pagi ni tibe terdetik nak kompomkan venue exam, so bukak timetable kat website utp.then baru perasan yang paper start kol 230 petang rupenye. haram~ (-____-) hmm...xpela atleast aku dah prepare awal kan.huhu

nway, kepada sume...doakan kejayaan saya dalam kertas2 akhir semester ini. ade 5 kertas semuanya.(dah macam foundation da...haihh~)



*nantuk2~~~ (@__@)

berakhirnya coretan 93..

pic credit to: http://chanux.wordpress.com/2009/10/23/one-heck-of-an-exam-day/

2 comments:

~ Red Tulip ~ said...

ahhahaha...
smlm pun konfiden ja ko kata ppr pagi..
aparaaa~~ =P

Royal Masala said...

haha...bese r...

tahap ignorace yg sgt tinggi...;P

::disklemer::

Segala coretan yang dimuatkan dalam laman 'corat coret kehidupan' ini adalah hasil tulisan Khairil Nizam Bin Mohamad Darus. Sebarang jenis ambilan dan adaptasi dari laman ini perlulah dengan kebenaran. Beliau menulis berdasarkan pemikiran, pengetahuan dan pengalaman sendiri tanpa berniat untuk menyinggung atau mempersendakan sesiapa. Sekiranya ada yang tidak senang dengan apa yang disampaikan, harap dimaafkan. Semoga kita sentiasa berada di bawah lindungan Allah S.W.T.