Pages

coretan 67: Geng Pandan Mewah (GePaM) berbuka puasa bersama-sama di Kedai Ronald McDonald...

bermulanya coretan 67...

Pada 16 Sept bersamaan 26 Ramadhan bersamaan hari Rabu yang lalu, Geng Pandan Mewah (GePaM) tanpa kehadiran Epol dan Jowsh telah mengadakan satu sesi berbuka puasa bersama-sama di McDonald dengan tujuan mengeratkan silaturrahim sesama kami disamping meraikan hari2 terakhir Ramadhan bersama-sama.

Pada mulanya, saudara Pejan mencadangkan untuk kami berbuka di Tesco Ampang kerana menurutnya ada buffet yang berharga RM12 di salah satu kedai makanan di sana. Namun atas sebab2 yang tak dapat dielakkan, contohnya seperti jalan yang jem, ujan yang turun, dan perlu pergi ke Sg. Besi secara tiba2, cadangan beliau pun ditolak.

Sebahagian dari Geng Pandan Mewah (GPM)


Menanti saat bahagia - berbuka


Diari Ramadhan Rafi


En. Kudin


En. Nabil dan En. Hanis


En. Pejan (nate)


En. Rafi


En. Kudin yang gembira


Balance - Enjoy - Taste - Choice - Fun


Mek Di pade mewoh


berakhirnya coretan 67...

::disklemer::

Segala coretan yang dimuatkan dalam laman 'corat coret kehidupan' ini adalah hasil tulisan Khairil Nizam Bin Mohamad Darus. Sebarang jenis ambilan dan adaptasi dari laman ini perlulah dengan kebenaran. Beliau menulis berdasarkan pemikiran, pengetahuan dan pengalaman sendiri tanpa berniat untuk menyinggung atau mempersendakan sesiapa. Sekiranya ada yang tidak senang dengan apa yang disampaikan, harap dimaafkan. Semoga kita sentiasa berada di bawah lindungan Allah S.W.T.